Наші контакти:

Association publique de Tcherkassy "Centre francophone ALLIANCE",
TCHERKASSY, UKRAINE
tel. +380(63)200-24-40
___________________________________________________________
Черкаська міська громадська асоціація «Франкомовний центр АЛЬЯНС»,
м.Черкаси, Україна
___________________________________________________________
e-mail: francentre(@)gmail.com
сайт: www.francentre.blogspot.com
www.facebook.com/francentre ___ www.twitter.com/francentre
      4 грудня в храмі міста  Рошешуар ( регіон Лімузен )  співав Ігор Левенець, відомий український співак, тенор Київського національного академічного  театру оперети. Він вперше показав своє мистецтво у Франції. Це стало можливим завдяки спільній  роботі Черкаського франкомовного центру "Альянс" і його партнера в Рошешуарі асоціації "Інтерлінгва". 

      До концерту українського співака приєднався місцевий хор " Філомель" та духовий оркестр Рошешуару "Ля Шателен". Тому ви маєте відео, яке складається з двох частин. 

      Ігорю вдалося зачарувати французів! Ще ніколи місцевий храм "Святого Спасителя" не приймав стільки любителів пісні. І ця зустріч українського митця з французами не остання,  він ще повернеться на французьку землю.

      Концерт вела учениця Франкомовного центру "Альянс" Ірина Цюкало. Ірочка навчалась в Черкасах в спеціалізованій школі №14, а з дев'ятого класу - у спеціалізованій середній школі № 17. Потім вона закінчила факультет французької мови в Київському Політехнічному університеті. 2 роки магістратури "Міжнародна торгівля"  в Парижі дали їй можливість стажуватись на підприємстві, яке транспортує французькі товари по всьому світу авіашляхом. Вже 4 роки Іра працює на цьому підприємстві в Парижі. Ми її запросили до Рошешуару 4 грудня вести концерт Ігоря Левенця і ви побачите Ірочку у двох частинах відеофільмів. 


      Ми раді  розповісти вам про наші досягнення. Приємного перегляду унікальних відео! 

Відео 1 >>>>>>>>>>>>> (оригінал 1 ----- тут)

Відео 2 >>>>>>>>>>>>> (оригінал 2 ----- тут

Фото >>>>>>>>>> (оригінал ----- тут)

Черкаський ФЦ "Альянс"