Наші контакти:

Association publique de Tcherkassy "Centre francophone ALLIANCE",
TCHERKASSY, UKRAINE
tel. +380(63)200-24-40
___________________________________________________________
Черкаська міська громадська асоціація «Франкомовний центр АЛЬЯНС»,
м.Черкаси, Україна
___________________________________________________________
e-mail: francentre(@)gmail.com
сайт: www.francentre.blogspot.com
www.facebook.com/francentre ___ www.twitter.com/francentre

Зустріч студентського активу з представниками французьких громадських організацій


Ми раді повідомити, що у середу, 25 лютого, за підтримки франкомовного центру «Альянс» відбулася зустріч студентського активу з представниками французьких громадських організацій.
Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького відвідали Кантен Гіємен (Quentin Guillemain), президент «Cosmopolitan Project Foundation», та Анастасія Фомічова (Anastasia Fomitchova), віце-президент «Асоціації українських студентів у Франції». Гості детально розповіли про діяльність вищезгаданих організацій та поділилися своїми планами на майбутнє. Робота «Cosmopolitan Project Foundation» спрямована на розвиток демократичного суспільства у європейських країнах, у тому числі й в Україні. Наразі члени організації об’єднали сили з «Асоціацією українських студентів у Франції» і направили свою діяльність на налагодження партнерських зв’язків між університетами України та Франції, сприяючи студентській мобільності та надаючи допомогу українським студентам у самоорганізації та реалізації власних проектів.
Гості вислухали усі ідеї та пропозиції студентства, дали свої поради та запевнили у стовідсотковій підтримці з їхнього боку.
Щиро дякуємо Кантену Гіємену та Анастасії Фомічовій за візит та можливість відкрито обговорити нагальні проблеми української молоді й знайти їх рішення. Ми також вдячні усім присутнім за активність та небайдужість.